-41%

Στυλό Ηλεκτροβελονισμού ZEN

Παραδοσιακή θεραπεία για τη βελτίωση της ευεξίας και για την τόνωση των σημείων βελονισμού.

0,0 /5
Κορυφαία επιλογή
1 x
19,99 
ανά προιόν
2 x
15,99 
ανά προιόν
3 x
13,99 
ανά προιόν

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Απλή και μη επεμβατική θεραπεία
Το Στυλό Ηλεκτροβελονισμού έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει απαλά και ανώδυνα τα σημεία βελονισμού ώστε να ανακουφίζει αποτελεσματικά το σώμα σας από τους πόνους.

Προορίζεται για επιφανειακή θεραπεία, όπως την φροντίδα του προσώπου, αλλά και για την ανακούφιση πόνου σε διάφορα τοπικά σημεία του σώματος.

Τρόπος χρήσης
Απλώς τοποθετήστε το στυλό βελονισμού στο σημείο του πόνου και πιέστε, η ηλεκτρική ώθηση που παρέχει η συσκευή θα διεγείρει τα σημεία βελονισμού στο σώμα σας για να το θεραπεύσει και να σας ανακουφίσει από τους πόνους.

9 επίπεδα έντασης
Το στυλό βελονισμού διαθέτει εννέα επίπεδα έντασης, τα οποία επιτρέπουν την κατάλληλη προσαρμογή του εργαλείου κάθε φορά για τις ανάγκες της εκάστοτε θεραπείας.

Δύο ειδών κεφαλές
Η σφαιροειδής κεφαλή προορίζεται για επιφανειακή θεραπεία και είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την θεραπεία και περιποίηση προσώπου, ενώ η κεφαλή κόμβου (ελλειπτική μορφή) προσφέρει θεραπευτικά αποτελέσματα μέσω της αίσθησης ελαφρών κραδασμών και χρησιμεύει για την ανακούφιση από πόνους σε διάφορα τοπικά σημεία του σώματος.

Προδιαγραφές:
• Διαστάσεις: 20 x 15 cm

• Βάρος: 160 g

• Τάση: 1,5 V

• Μπαταρία: 1 x μπαταρίες AA (δεν παρέχονται)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Στυλό Ηλεκτροβελονισμού ZEN”
Αξιολόγηση προϊόντος

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.