-41%

Μίνι φορητή ραπτομηχανή SewIt

Τώρα δεν χρειάζεται πλέον να ράβετε τα ρούχα με το χέρι, καθώς το μηχάνημα SewIt είναι η ιδανική αντικατάσταση για το κιτ ραψίματος στο χέρι. Τώρα θα μπορείτε πλεόν να επιδιορθώνετε σκισμένα ρούχα με αυτήν την ραπτομηχανή σαν να είστε μια πραγματική επαγγελματίας μοδίστρα!

0,0 /5
Κορυφαία επιλογή
1 x
22,99 
ανά προιόν
2 x
18,99 
ανά προιόν
3 x
16,99 
ανά προιόν

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Τέρμα πια το ράψιμο και η επιδιόρθωση σκισμένων ρούχων στο χέρι!

  • Μικρό και φορητό
  • Για ράψιμο κάθε τύπου υφασμάτων και υλικών
  • Κατάλληλο για επιδιόρθωση, ράψιμο και επισκευή ρούχων

Γρήγορο, βολικό και εύκολο ράψιμο

Φορητό
Η μίνι ραπτομηχανή είναι εξαιρετικά βολική καθώς είναι μικρή και δεν πιάνει πολύ χώρο. Τώρα δεν χρειάζεται πλέον να ράβετε τα ρούχα με το χέρι, καθώς το μηχάνημα SewIt είναι η ιδανική αντικατάσταση για το κιτ ραψίματος στο χέρι. Τώρα θα μπορείτε πλεόν να επιδιορθώνετε σκισμένα ρούχα με αυτήν την ραπτομηχανή σαν να είστε μια πραγματική επαγγελματίας μοδίστρα!

Εύχρηστη
Η μίνι ραπτομηχανή SewIt είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, οπότε μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ακόμα και αν δεν είστε καλοί στο ράψιμο. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη λάμπα που φωτίζει την επιφάνεια ραψίματος και σας επιτρέπει να ράβετε ακόμη και στα πιο σκοτεινά δωμάτια.

Ραπτομηχανή για κάθε σπίτι

Για όλα τα είδη υφασμάτων
Η μίνι ραπτομηχανή SewIt είναι κατάλληλη για ράψιμο κάθε είδους υφάσματος. Μπορείτε να ράψετε βαμβάκι, μετάξι, πολυεστέρα, δέρμα και σε άλλα υλικά με μεγάλη ακρίβεια.

Στο σπίτι ή στις διακοπές
Η μίνι ραπτομηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σας αλλά λόγω του βολικού μεγέθους της μπορείτε να την πάρετε μαζί σας ακόμη και στις διακοπές. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να ράψετε ποτέ ξανά σκισμένα ρούχα στο χέρι!

Ράψιμο κάθε είδους ρούχων
Η μίνι ραπτομηχανή είναι κατάλληλη για το ράψιμο ρούχων, τραπεζομάντηλων, ζακέτων ή μπουφάν, τσαντών και πολλών άλλων. Με την ραπτομηχανή αυτή μπορείτε είτε να επιδιορθώσετε ένα σκισμένο ρούχο ή να ράψετε ένα ολοκαίνουργιο φόρεμα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μίνι φορητή ραπτομηχανή SewIt”
Αξιολόγηση προϊόντος

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.